+32 (0) 51 63 68 54
info@empteezy.be

Wants to explore Upcoming Deals on Weekends?

Rioolafsluiters

Rioolafsluiters worden ingezet om te vermijden dat calamiteiten in het rioolnet terecht komen.


Ons ruim assortiment rioolafsluiters kunnen eenvoudig en snel in gebruik worden genomen. 

Universeel vouwbare rioolafdichtingen voor een snelle bescherming van het rioolrooster. FDC 01 maakt gebruik van een eenvoudige fysieke impact van drukverschil. Vloeistoffen zijn geneigd het riool binnen te vloeien via de sleuven en de rand van het riool. Om dit te voorkomen, is het noodzakelijk om een barrière te plaatsen dat ook de riool volledig afsluit. Een dunne, zeer flexibele folie die is blootgesteld aan de hydrostatische druk creëert een perfecte hechting op onregelmatige oppervlakken en randen. Voor deze doeleinden hebben we gekozen een flexibele en sterke folie die uiterst bestand is tegen chemische producten, deze  bevestigen aan een flexibele en magnetische folie met openingen; dit is hoe de vloeistof doordringt tot de onderste PUR folie.

(Code FDC01)

Universeel vouwbare rioolafdichter

Polyurethaan afdichtingsmats heeft 1 zeer kleverige zijde om vast te maken aan de ondergrond en 1 zijde van polyester siliconen bekleding voor bescherming en mechanische weerstand. Afdichtingsmat is voorzien van handvaten voor het eenvoudig en efficiënt handelen

Voordelen?

  • Snel te hanteren

  • Handvat aan elke zijde voor een makkelijke handeling

  • Uitstekende mechanische sterkte

  • Compatibel met alle soorten stoffen

  • Herbruikbaar na het schoonmaken met warm water en wasmiddel

(Code OBYXX)

Polyurethaan vloeistof barrier
is zeer soepel en kleverig. De barrier zorgt voor een goede afdichting rond de riooldeksels, snel en is eenvoudig te installeren. Polyurethaan is bestand tegen water, koolwaterstoffen en vele chemicaliën (voor meer info zie compatible gids).

Afmetingen: 3000 x 100 x 70 mm
Gewicht: 12 kg
(Code ORY010)