+32 (0) 51 63 68 54
info@empteezy.be

Wants to explore Upcoming Deals on Weekends?

EEN OPLOSSING VOOR IEDER LEKKAGE

We weten allemaal dat de onjuiste opslag en / of slecht beheer van vloeistoffen verstrekkende gevolgen kan hebben voor het milieu, de gezondheid, de veiligheid en het bedrijfsresultaat. Wanneer een lekkage optreedt, moet u er zeker van zijn dat u en uw personeel in staat zijn om snel en adequaat te reageren.

Olie absorberende doeken

Niet alle lekkages zijn hetzelfde en daarom bieden wij een reeks              absorberende types aan die geschikt zijn voor het brede scala van toepassingen dat in bedrijven wordt aangetroffen. Olielekkages op water of op het land die optreden wanneer het regent, kunnen het best worden behandeld met olie absorberende  producten die het water afstoten maar de gemorste olie absorberen. Deze producten hebben een kleurcode die wit of blauw is, zodat u gemakkelijk kunt zien indien er een lekkage is en ze opvallen in de lokale omgeving.


Lekkages van bekende gevaarlijke chemicaliën of vloeistoffen waarvan u niet zeker bent, moeten worden behandeld met producten uit ons assortiment voor chemische absorptie. Ze zijn aangeduid met een gele kleur, waardoor ze goed zichtbaar zijn en gemakkelijk kunnen worden geïdentificeerd met een gevaarlijk lekkage.


Voor het onderhoud in en rond de installaties en machines waar u oliën, koelmiddelen, snijvloeistoffen, water of op water gebaseerde producten en milde oplosmiddelen gebruikt, is ons universele absorberende producten perfect voor proactief gebruik. De producten absorberen de dagelijkse “productie” overspray, kleine en grote lekkages. Deze producten passen in de werkomgeving met hun grijze kleurcode.

DE EMPTEEZY MANIER OM GEWAPEND TE ZIJN

Het kiezen van een Spill-Kit kan lastig zijn. Vraag jezelf:

  • Moet de Spill Kit mobiel, statisch of gemakkelijk te vervoeren zijn?

  •  Welke maat kit heb je nodig voor een bepaald gebied?

  • Welke absorberende capaciteit heeft u echt nodig?

  • Wist u dat u morssets moet opsporen zowel in het potentiële gebied waar het gemorst is als verder daarvan?


VRIJBLIJVEND ADVIES

Wij proberen u te helpen bij het selecteren van de juiste producten door een vrijblijvend bezoek ter plekke aan te bieden. Dit geeft u op maat en vertrouwelijk advies over de juiste producten en verzekert de naleving van de meest recente wetgeving.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.Stalen opvangbakken
Ruim assortiment standaard en op maat oplossingen